Абсент асоціювався з богемним способом життя і його полюбляли художники і письменники, зокрема такі відомі особистості, як Вінсент Ван Гог і Оскар Вайльд. Напій часто вживали ритуально, з додаванням води і цукру, а іноді з використанням перфорованої ложки і шматочка цукру.
Історія абсенту охоплює періоди популярності, суперечки і періоди заборони в деяких країнах через побоювання з приводу передбачуваного психоактивного впливу туйону, сполуки, що міститься в полині. Однак важливо зазначити, що сучасні абсенти, як правило, дотримуються правил, що стосуються вмісту туйону.
Антоніо Надаль нині виробляє близько 180 різних видів лікерів і спиртних напоїв і має у своєму розпорядженні велику команду з 40 професіоналів. Серед усіх цих продуктів ми виділяємо Palo Tunel, а також Hierbas Tunel як наші найбільш впізнавані бренди. Обидва захищені географічними назвами "Пало де Майорка" та "Ієрбас де Майорка". Завдяки туризму, який отримує Майорка, активність на наших основних ринках є частиною нашої стратегії, спрямованої на те, щоб показати світові, хто ми і чим займаємося. Постійно прагнучи вдосконалюватися і пропонувати найкраще нашим клієнтам, у 2009 році ми почали модернізувати наші підприємства в Маррачі. Це оновлення переслідувало дві основні цілі: по-перше, завершити реконструкцію для оптимізації з погляду енергоефективності; і, по-друге, розширити виробничі лінії та лабораторію контролю якості, а також побудувати приміщення для навчання нашої команди продажів. Усі ці поліпшення відбулися також для управління нашим міжнародним зростанням і розвитком. Продукцію Антоніо Надаля нині продають у понад 50 країнах, і їхня кількість зростає з кожним роком. Представляючи світу Майорку та Антоніо Надаля.