Monkey 47 - це унікальний німецький джин, який завоював світову популярність завдяки своєму складному і насиченому смаку, створюваному з 47 різних ботанічних інгредієнтів. Цей джин став символом інноваційного підходу до традиційного виробництва джина. У цій статті ми детально розглянемо історію створення Monkey 47 і його неповторні смакові характеристики.
Історія Monkey 47 починається в післявоєнній Німеччині. Британський офіцер ВПС Монтгомері Коллінз, який служив у Німеччині, вирішив присвятити себе відновленню місцевої дикої природи і відкрив невеликий готельний будинок у Чорному Лісі. Натхненний місцевими традиціями і ботанічними інгредієнтами, Коллінз почав експериментувати зі створенням джина, використовуючи місцеві рослини та екзотичні спеції.
У 2006 році німецький підприємець Александр Штайн і майстер-дистилер Крістоф Келлер натрапили на забутий рецепт джина, створеного Коллінзом. Вони вирішили відродити цей унікальний джин, додавши до нього сучасний підхід до виробництва. Так народився Monkey 47, що поєднує в собі британську традицію, індійські спеції та німецьку точність.
Сьогодні Monkey 47 виробляють на дистилерії Black Forest Distillers у регіоні Шварцвальд (Чорний Ліс) у Німеччині. Виробничий процес включає використання найчистішої джерельної води зі Шварцвальда і ретельний відбір кожного з 47 ботанічних інгредієнтів, що надає джину його унікального смаку й аромату.