Кальвадос Peureux - це не просто спиртний напій, це символ традицій, якості та багатої сільськогосподарської спадщини Нормандії, Франція. Відомий своїми складними смаками і ретельним процесом виробництва, кальвадос Peureux пропонує унікальний досвід дегустації, що відображає багатовіковий досвід. Історія кальвадосу бере свій початок у XVI столітті в Нормандії, де в сприятливому кліматі регіону процвітали яблуневі сади. Перший зареєстрований випадок перегонки яблучного сидру в бренді відноситься до 1500-х років. Цей напій швидко завоював популярність завдяки своєму яскраво вираженому яблучному смаку і зігрівальним властивостям. Протягом століть виробництво кальвадосу розвивалося, впроваджуючи вдосконалені технології та процеси витримки. До XIX століття кальвадос став невід'ємною частиною французької культури, відомої своєю якістю і майстерністю. Статус Appellation d'Origine Contrôlée (AOC), присвоєний 1942 року, ще більше зміцнив його репутацію, забезпечивши суворі стандарти виробництва.