24/7

Віскі Black Velvet

Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Black Velvet — це марка канадського віскі, яка була вперше представлена ​​в 1951 році. Бренд був створений Джеймсом Дж. Мюрреєм, підприємцем із алкогольних напоїв із Канади, який хотів виробляти високоякісний канадський віскі, який міг би конкурувати з популярними американськими віскі бурбонами. час. Мюррей придумав назву «Чорний оксамит» після того, як спробував дуже м’яку партію віскі та описав її як м’яку, як чорний оксамит. Назва прижилася, і народився бренд. З роками Black Velvet став відомий своїм гладким і доступним смаковим профілем, який досягається завдяки унікальному процесу змішування та витримки. Віскі виготовляється із суміші зерен кукурудзи, жита та ячменю, які дистилюються, а потім витримуються в дубових бочках протягом кількох років. Одним із ключових факторів, які відрізняють Black Velvet від інших канадських віскі, є використання спеціального процесу обробки. Після витримки віскі протягом кількох років його фільтрують через шар деревного вугілля з кокосової шкаралупи. Вважається, що цей процес, відомий як процес «чорного оксамиту», надає віскі унікальної гладкості та шовковистості. Сьогодні Black Velvet є одним із найбільш продаваних канадських віскі у світі, і його люблять любителі віскі по всьому світу. Бренд виробляє низку виразів, у тому числі Black Velvet Reserve, Black Velvet Toasted Caramel та Black Velvet Apple.