Glen Moray Single Malt Port Cask Finish є свідченням ретельної майстерності винокурень Glen Moray. Цей унікальний віскі з багатою історією, що налічує кілька десятиліть, пропонує смакові відчуття, що виходять за рамки буденності. Давайте зануримося в складний світ Glen Moray Single Malt Port Cask Finish і дізнаємося, які нюанси роблять його улюбленим серед поціновувачів віскі.
Відмінною особливістю Glen Moray Single Malt Port Cask Finish є унікальний процес витримки. Віскі проходить період витримки в бочках з-під портвейну, що надає йому характерних ароматів. Цей процес надає віскі Glen Moray додаткової складності, що відрізняє його від аналогів. Щоб по-справжньому оцінити смак Glen Moray Single Malt Port Cask Finish, необхідно зрозуміти мистецтво дистиляції. Ретельний відбір інгредієнтів і точні технології дистиляції сприяють винятковій якості віскі.
Чари відбуваються на етапі витримки в бочках з-під портвейну. Деревина надає віскі тонкої солодкості та збагачує його фруктовими відтінками. Цей процес являє собою тонкий танець часу, деревини і досвіду майстрів-дистиляторів.
При першому ковтку вас зустріне симфонія солодких нот. Вплив бочки з портвейном створює фруктові аромати, що нагадують стиглі ягоди і сухофрукти. Ця солодкість танцює на піднебінні, створюючи чудовий сенсорний досвід.
Фінішне витримування в бочках з-під портвейну не тільки додає солодкості, а й вносить ледь вловиму пряність.
Характеристика | |
Об'єм | 0,7 л |
Міцність | 40% |
Колір | золотистий |
Аромат | Багатий, завершений, освіжаючий, насичений аромат, в якому чути ноти солоду, сухофруктів, квітів і свіжої трави, що гармонують з нюансами печива, іриски та лимона. При додаванні води аромат віскі розкривається нотками спецій, солоду, перцю, лимонника, вересу та олії чайного дерева. |
Смак | Освіжаюча спеція з цитрусово-лимонним присмаком. Карамелізована солодкість із корицею. |
Післясмак | Солодке, м'яке вино й аромати підсмаженого дуба створюють гладкий і добре збалансований післясмак. |
Витримка | 8 років |
Тип | Односолодовый |
Як Пити? | Віскі рекомендується вживати в чистому вигляді, з льодом, з додаванням невеликої кількості води, напій прекрасний як дижестив |