Madruzzo Amaretto, вишуканий мигдальний лікер родом із самого серця Італії, запрошує вас у подорож за чуттєвими насолодами. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу йому в чистому вигляді, з льодом або як зірці крафтового коктейлю, ось посібник, як якнайкраще насолодитися чудовими нюансами Madruzzo Amaretto.
Щоб повною мірою відчути багатий мигдальний смак Madruzzo Amaretto, насолоджуйтеся ним у чистому вигляді. Налийте відміряну кількість у келих у формі тюльпана, щоб сконцентрувати аромати. Дозвольте лікеру відпочити на вашому піднебінні, і нехай оксамитова гладкість і мигдальна есенція розкриваються з кожним ковтком.
Для освіження насолодіться Madruzzo Amaretto з льодом. Поступове розведення підсилює складні властивості лікеру, створюючи охолоджену симфонію мигдалевого задоволення. Цей простий спосіб приготування ідеально підходить для неспішного потягування теплими вечорами.
Приготуйте класичний Amaretto Sour, щоб продемонструвати багатогранність Madruzzo. З'єднайте 2 унції амаретто Madruzzo, 3/4 унції свіжого лимонного соку та 1/2 унції простого сиропу. Добре струсіть з льодом, процідіть у келих і прикрасьте вишнею. Цитрусова яскравість врівноважує мигдалеву солодкість, створюючи нестаріючу насолоду.
Надайте класичному "Московському мулу" сучасного звучання за допомогою амаретто Madruzzo. Змішайте 2 унції Madruzzo Amaretto, 1/2 унції соку лайма та імбирне пиво. Подавайте з льодом у мідному кухлі та прикрасьте клином лайма.
Характеристика | |
Об'єм | 0.7 л |
Міцність | 21% |
Колір | Бурштиновий |
Аромат | Мигдальний із ванільними нотами. |
Смак | солодкий, з легкою мигдальною гіркотою і відтінками ванілі та цитрусів |
Температура подачі | 15-24 °C |
Країна | Італія |
Використання в коктейлях | крестный отец, бубль гум |