Madruzzo Sambuca, видатний лікер зі смаком анісу, запрошує вас вирушити в подорож італійською витонченістю. Неважливо, чи віддаєте перевагу ви пити його в чистому вигляді, з льодом або як зірку креативних коктейлів, - ось керівництво, як насолодитися лакричною симфонією, яку пропонує Madruzzo Sambuca.
Самбуку Madruzzo можна пити як в охолодженому вигляді, так і за кімнатної температури, залежно від особистих уподобань. Охолодження злегка підсилює освіжаючі властивості, а кімнатна температура розкриває всю складність анісового аромату.
Щоб відчути себе знавцем, повільно потягуйте самбуку Мадруццо. Дозвольте нотам лакриці танцювати на вашому піднебінні та насолоджуйтеся складними шарами смаку, які залишаються з кожним ковтком. Неспішна насолода дасть вам змогу оцінити чистоту та глибину анісового настою.
Підніміть свій кавовий ритуал за допомогою Sambuca Espresso. Додайте чарку самбуки з Мадруццо до свіжозвареного еспресо, щоб отримати сміливий і ароматний ф'южн. Аніс доповнює міцність кави, створюючи вишукану насолоду, що заряджає енергією.
Приготуйте Sambuca Sour, змішавши самбуку Madruzzo зі свіжим лимонним соком і простим сиропом. Добре струсіть із льодом, процідіть у келих і гарніруйте лимонним твістом. Цитрусова яскравість врівноважує анісову солодкість, у результаті чого виходить гармонійний і освіжаючий коктейль.
Характеристика | |
Об'єм | 1 л |
Міцність | 38% |
Колір | Прозорий |
Аромат | Яскравий аромат анісових зерен |
Смак | Тонкий анісовий смак, з легкими лимонними тонами |
Температура подачі | 5 - 8 °С |
Вага | 1.2 кг |