Історія Tequila Sauza починається з 1873 року, коли Дон Сенобіо Сауза заснував завод Sauza у місті Текіла, Халіско, Мексика. У той час текіла була відносно невідомим спиртним напоєм, і Sauza відіграв ключову роль у становленні її як шанованого та популярного напою. Дон Сенобіо Сауза був провидцем і новатором, і він швидко взявся за вдосконалення процесу виготовлення текіли. Він запровадив парову дистиляцію, яка була швидшою та ефективнішою, ніж традиційні методи, і почав витримувати текілу в дубових бочках, що надавало їй м’якшого та складнішого смаку. З роками родина Сауза продовжувала вдосконалювати та покращувати свою текілу, і бренд став відомим своєю високою якістю та стабільністю. У 1950-х роках Sauza був першим виробником текіли, який експортував свій продукт до Сполучених Штатів, де швидко завоював прихильників серед любителів коктейлів. У 1987 році сім'я Sauza продала компанію мексиканському конгломерату Grupo Casa Cuervo, але бренд Sauza залишився окремою компанією. У 2014 році компанія Beam Inc. (тепер відома як Beam Suntory) придбала бренд Sauza у Casa Cuervo, додавши його до свого портфоліо алкогольних напоїв преміум-класу. Сьогодні Текіла Сауза все ще виготовляється традиційними методами і широко вважається однією з найкращих текіл у світі. Його асортимент текіли продовжує користуватися популярністю серед споживачів, і бренд отримав численні нагороди за якість і смак.