Біла етикетка Дьюара 1899 року, через рік після початку виробництва на новій винокурні Dewar в Аберфелді, Ей Джей Кемерон створив Dewar's White Label, що нині стала культовою. Протягом наступних 120 років наш флагманський купаж зарекомендував себе як один із провідних купажованих шотландських віскі в усьому світі. Чи знаєте ви, що японські бармени обирають віскі Dewar's White Label для хайболів за його унікальну м'якість і освіжаючий смак? Це робить його ідеальним доповненням до їжі.
1892 року, перебуваючи з друзями в Нью-Йорку, Томмі Дьюар попросив, щоб його віскі подавали у високій склянці разом із содовою та льодом - так народився "Оригінальний хайбол", який став ідеальним напоєм для додання м'якості напоям. наш віскі.
Характеристика | |
Об'єм | 1л |
Міцність | 40% |
Колір | Віскі глибокого бурштинового кольору |
Аромат | Цитрус, груша, мед |
Смак | Яскраві тони груші, горіхів і сухофруктів переплітаються з відтінками меду, спецій і ванілі. Солодкуватий округлий і повнотілий смак завершується приємним квітковим післясмаком з нотами сухої деревини та солодкого меду. |
Післясмак | М'яке і трохи сухе, з легким присмаком спецій і димки. |
Витримка | від 3х років |
Тип | Бленд (Blended) |
Країна | Шотландія |
Вага | 1.53 кг |