Це купажований солодовий віскі, вироблений шляхом об'єднання односолодового віскі з віскі заводу La Alazana Distillery в Патагонії. Його розливають у пляшки міцністю 43%.
Penderyn Patagonia - це спеціальне видання віскі, випущене Penderyn Distillery, валлійською винокурнею, відомою своїми унікальними сортами. Представляємо вашій увазі огляд Penderyn Patagonia:
Penderyn Patagonia - це результат співпраці між Penderyn Distillery і валлійською громадою в Патагонії, Аргентина. Цей спеціальний випуск віскі присвячений спільній спадщині Уельсу і Патагонії, де валлійські іммігранти влаштувалися в XIX столітті.
Уельська громада в Патагонії протягом багатьох поколінь зберігає свої валлійські традиції і мову. Penderyn Patagonia віддає данину поваги цій спадщині та духу стійкості й авантюризму, який був притаманний валлійським поселенцям, які вирушили в Патагонію.
Виробництво: Для виробництва Penderyn Patagonia використовують фірмовий односолодовий віскі Penderyn Distillery, який переганяють у мідних глечиках і витримують у діжках з-під бурбона і хересу. Потім віскі витримується в колишніх бочках з-під шотландського віскі, надаючи кінцевому продукту ледь вловимого димного аромату.
Віскі Penderyn Patagonia має складний смаковий профіль із шарами солодощі, фруктовості та легкого диму. У ньому можуть бути присутніми ноти меду, тропічних фруктів, ванілі, карамелі і натяк на торф'яний дим, створюючи добре збалансований і інтригуючий віскі.
Характеристика | |
Об'єм | 0,7 л |
Міцність | 43% |
Аромат | Солодкий, квітковий і ароматний. Фрукти фруктового саду - зелені яблука і солодкі груші - ваніль, легкий аромат меду і карамелі. |
Смак | Добре збалансований. Солодкий мед, яблучний пиріг і соковита груша з ванільними і легкими дубовими нотками. Суміш спецій: кориця, перець і трохи гвоздики, а також мигдаль і вершковий ірис. |
Післясмак | Сухофрукти з нотками солодких спецій наприкінці. |