Віскі Penderyn Peated має унікальний і характерний смаковий профіль, який характеризується димними, земляними і міцними якостями. Ось деякі ключові смакові ноти, з якими ви можете зіткнутися під час дегустації Penderyn Peated:
Найпомітнішою характеристикою віскі Penderyn Peated є його димний аромат, зумовлений використанням торф'яного солоду в процесі виробництва. Цей димний аромат нагадує про багаття і вогнища, додаючи глибину і складність у профіль віскі.
Земляні нотки: На додаток до димних нот у віскі Penderyn Peated можуть проявлятися землисті відтінки, що нагадують вологий ґрунт або мокрий мох. Ці земляні аромати надають віскі загальну складність і додають глибину смаку.
Penderyn Peated Whiskey часто володіє багатим і насиченим смаком з нотками підсмаженого дуба, карамелі і темного шоколаду. Ці багаті смаки доповнюють димність віскі, створюючи добре збалансоване і приємне відчуття від вживання.
Незважаючи на сміливий і димний характер, віскі Penderyn Peated може мати тонку солодкість з нотками меду, ванілі або ірисок. Ці солодкі нотки складають приємний контраст з димністю і надають смаковому профілю віскі додаткової складності.
У віскі Penderyn Peated можуть бути присутніми нотки прянощів, наприклад, перцю або кориці, які надають смаку теплоту і глибину. Ці пряні нотки підсилюють загальну складність віскі та сприяють його довгому і приємному завершенню.
Віскі Penderyn Peated Whiskey пропонує багатий і складний досвід пиття, з його зухвалим димним ароматом, земляними півтонами і шарами смаку. У чистому вигляді, з льодом або в складі коктейлів він заворожує смак і залишає незабутнє враження у любителів віскі.
Характеристика | |
Міцність | 46% |
Колір | Світло-солом`яний |
Аромат | Легкий аромат віскі відкривають нюанси ванілі і садових фруктів (яблук і груш). Поступово приєднуються відтінки сухих трав, сіна, лимонної цедри і торф’яного диму. Приємні нюанси квітів і зелених фруктів змінюються наступною солодкою димною хвилею |
Смак | Тонкі нотки ванілі і цитрусових ненав’язливо присутні в свіжому, гострому торф’яному післясмаку, що демонструє також трав’яні, м’ятні і евкаліптові тони |
Витримка | 8 років |
Регіон | Уельс |