Це кюве, наймолодшому з кальвадосів, що входять до його складу, 25 років, поєднує в собі довгий список ароматів зацукрованих фруктів, починаючи від яблука і закінчуючи чорносливом, не виключаючи ревеню.
Lecompte - це компанія, розташована в самому серці місцевості Pays d'Auge, неподалік від містечка Нотр-Дам де Курсон. Господарство було засновано ще 1886 року. Через 37 років, ці землі стали власністю Олександра Леконта, на честь якого і була названа фірма. Після ще 55 років, господарями марки стала сім'я Пеллерін, на чолі з паном Івом. Завдяки його старанням, "Lecompte" трансформувалося з крихітного господарства в марку міжнародного класу.
У компанії донині шанобливо ставляться до старовинних традицій - сидр створюється виключно з ідеально стиглих яблук, зібраних вручну зі старих дерев. Плоди піддаються ретельному відбору - із сотні яблук вибирають не більше десятка. Кальвадосні спирти, після старіння в бочках з дуба, набувають колірної гами від півтону світлого золота до темного бурштину. Заключний етап "народження" кальвадосу - асамбляж спиртів, що відрізняються за тривалістю витримки і роком врожаю - дивовижний процес створення шедевра шляхом підбору ідеальних пропорцій.
Характеристика | |
Об'єм | 0,7 л |
Колір | Бурштиновий |
Аромат | Яскравий, фруктовий, доповнений нотами лісових горіхів, карамелі, кориці, лакриці та мускату. |
Смак | Багатий, яскраво проявляються яблука, ваніль, пряні деревні ноти. |
Післясмак | Приємний тривалий післясмак. |
Витримка | от 25 років |
Температура подачі | 18-20 С |
Як Пити? | Чудово пити як аперитив із тоніком або з льодом. Рекомендується вживати під час зміни страв або після трапези, як дижестив. |