Кальвадос Paul Devoille Calvados VSOP - це яблучний бренді преміум-класу, який виробляє винокурня Paul Devoille Distillery, розташована у Фужероллі, Франція. Хоча конкретні історичні подробиці про створення цього напою VSOP не завжди доступні, ми можемо надати деякі відомості про винокурню і загальну історію виробництва кальвадосу.
Віскікурня Paul Devoille має багату спадщину, яка сягає 1859 року, коли її заснував Полем Девуалем у самому серці французької сільської місцевості. За роки свого існування винокурня заслужила репутацію виробника якісних виробів і традиційних методів виробництва.
Сам кальвадос має довгу і багату історію, зародившись у регіоні Нормандія у Франції. Виробництво кальвадосу налічує кілька століть, а перші письмові згадки про нього з'явилися в XVI столітті. Кальвадос роблять із яблук, вирощених у садах Нормандії, де кліматичні та ґрунтові умови сприяють формуванню унікальних смакових якостей фруктів.
Для виробництва кальвадосу яблука збирають, подрібнюють і зброджують, щоб отримати рідину, схожу на сидр. Потім цю рідину переганяють для отримання високоміцного спирту, який витримують у дубових бочках протягом певного періоду часу для розвитку його смаку та характеру. Процес витримки дуже важливий для виробництва кальвадосу, бо дає змогу спирту дозріти й набути складних ароматів і смаків деревини.
Кальвадос Paul Devoille Calvados VSOP - це свідчення досвіду і прихильності винокурні до якості. Хоча конкретні історичні деталі його створення можуть варіюватися, він являє собою кульмінацію багатовікових традицій і майстерності у виробництві кальвадосу.
Характеристика | |
Об'єм | 0,5 л |
Міцність | 40% |
Колір | Золотистий |
Аромат | Стиглі яблука |
Смак | Насичений, з кисло-солодкими яблучними відтінками |
Витримка | До 5 років |
Температура подачі | 18 °С |
Як Пити? | На аперитив - у чистому вигляді, можна з льодом. На дижестив - із чорним шоколадом і сигарами. |
Вага | 0.7 кг |