Бурбон - культовий американський віскі, відомий своєю багатою історією, унікальним процесом виробництва і яскраво вираженим смаковим профілем. Old Bardett Bourbon є прикладом цих якостей, пропонуючи класичний бурбон, який сподобається як досвідченим ентузіастам, так і новачкам. У цій статті ми розповімо про походження, процес виробництва, смаковий профіль і найкращі способи насолодитися Old Bardett Bourbon.
Old Bardett Bourbon сягає своїм корінням глибоко на американський Південь, а саме в Кентуккі, серце виробництва бурбона. Бренд заснував наприкінці XIX століття Елайджа Бардетт, прозорливий дистилер, який прагнув створити бурбон, що втілює дух американської майстерності.
Протягом багатьох років Old Bardett Bourbon зберігає прихильність традиційним методам виробництва бурбона. Це прагнення до майстерності дало йому змогу зберегти своє місце в якості улюбленої класики у світі американського віскі.
Виробництво Old Bardett Bourbon починається з ретельного відбору високоякісних інгредієнтів. Суслова суміш, тобто суміш зернових, що використовуються у виробництві, зазвичай складається не менше ніж на 51% з кукурудзи в поєднанні з ячменем, житом або пшеницею. Використання кукурудзи надає бурбону характерної солодкості.
Характеристика | |
Об'єм | 0,7 л |
Міцність | 40% |
Колір | Янтарний колір із золотистим відтінком |
Аромат | В інтенсивному ароматі бурбона є тони апельсина, лимона, мандарина і конюшинового меду |
Смак | Смак бурбона характеризується нотками імбиру, яблук, кремовою текстурою. У короткому післясмаку вловлюються тони білого перцю, мигдалю |
Витримка | 3 роки |
Температура подачі | 15 С |