Singleton of Dufftown 12 років - це чудовий вступ у світ односолодового шотландського віскі. Завдяки збалансованому і гладкому смаку він чудово підійде як новачкам у віскі, так і досвідченим ентузіастам. У цій статті ви дізнаєтеся про багату історію, ретельне виробництво і нюанси смаку цього виняткового віскі.
Походження віскі Singleton of Dufftown Історична довідка Віскі Singleton of Dufftown виготовляють у самому серці Шотландії, у Спейсайді, регіоні, відомому своєю віскі-свідомістю. Винокурня Dufftown, на якій виробляється цей віскі, є значущим гравцем в індустрії віскі з моменту свого заснування 1896 року. Прихильність винокурні якості та традиціям видно в кожній пляшці.
Винокурня Dufftown Distillery, заснована Пітером Маккензі, Річардом Стекполом і Чарльзом Макферсоном, розташована в чарівному містечку Даффтаун, яке часто називають "віскі-столицею світу". Винокурня має давню репутацію виробника високоякісних односолодових шотландських віскі.
Розробка і бачення експресії 12 річного Віскі Singleton of Dufftown був розроблений з метою створення гладкого, добре збалансованого віскі, який сподобався б широкій аудиторії. Мета полягала в тому, щоб створити односолодовий віскі, який би передавав сутність Спейсайда і при цьому залишався доступним і приємним.
Цей віскі витримують протягом 12 років у бочках з американського та європейського дуба. Такий процес витримки дозволяє віскі розвинути складний смаковий профіль, а вплив обох видів дуба підсилює його характер.
Характеристика | |
Об'єм | 0,7 л |
Міцність | 40% |
Колір | Соковито-золотий з відтінком червоного дерева |
Смак | Гладкий, середньої щільності. Перші враження приносять тони солодкості, горіхів, багаті фруктові ноти. Слідом проявляються теплі і приємні відтінки чорної смородини, цукру і кави еспресо. З водою текстура віскі стає ще приємнішою, солодкість прекрасно врівноважена легкою кислинкою. |
Післясмак | Післясмак досить тривалий, елегантний, чіткий, теплий, з ніжними горіховими нюансами |
Витримка | 12 років |
Температура подачі | 18–21 °С |
Як Пити? | Виски вживається в якості дижестива в чистому виді або з водою, у комбінації із сигарою |